up

OGŁOSZENIE O NABORZE NA WOLNE STANOWISKA

Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, Poddziałanie 6.2.1 „Sieć Centrów Obsługi Inwestorów i Eksporterów”

OGŁOSZENIE O NABORZE NA WOLNE STANOWISKA - przedłużenie terminu rekrutacji do 11 czerwca 2016 r.

z dnia 11 kwietnia 2016 roku

Wiceprezes Zarządu Agencji Rozwoju Mazowsza S.A. z siedzibą:

ul. Świętojerska 9, 00-236 Warszawa

Ogłasza nabór na wolne stanowisko pracy:

1. Ekspert w Centrum Obsługi Inwestora i Eksportera w ramach usługi PRO-EKSPORT - w pełnym wymiarze czasu pracy; Umowa na czas określony; Numer referencyjny: COIE/PROEKSPORT/4/16
  2. Ekspert w Centrum Obsługi Inwestora i Eksportera w ramach usługi PRO-BIZ - w pełnym wymiarze czasu pracy; umowa na czas określony; Numer referencyjny: COIE/PROEKSPORT/5/16

Szczegóły dotyczące obu ogłoszeń znajdziecie Państwo w poniższych załącznikach:

Misja gospodarcza na Tajwan 9-12 kwietnia 2019 r.

2019.03.21

Szanowni Państwo, Krajowa Izba Gospodarcza wraz z Chinese International Economic Cooperation Association CIECA, przy wsparciu Biura Polskiego w Tajpej serdecznie zaprasza do udziału w misji gospodarczej na Tajwan w terminie ok 9-13 kwietnia 2019 r. (w zależności od odstępności miejsc wylot 9 lub 10 kwietnia)

Zaproszenie: misja gospodarcza na Białoruś

2019.03.14

Szanowni Państwo, Zbliża się zakończenie rejestracji uczestników na misję gospodarczą polskich przedsiębiorców na Białoruś. W związku z trwającym jeszcze naborem zapraszamy zainteresowane firmy do zgłaszania się do udziału w tym wydarzeniu.

Londyn

New York

Tokyo

Kursy średnie walut